Lupa zvětšovací 10x50 - 813500

 

Lupa zvětšovací 10x50 - 813500

79 Kč
   
Kód produktu 813500
Kategorie Čtenářské - lupa na čtení
 

Zvětšení: 10 x
Průměr: 50 mm

Tato vysoce kvalitní zvětšovací lupa s desetinásobným zvětšením a průměrem 50 mm je dokonalým pomocníkem pro všechny, kteří potřebují zvětšit detaily svých sběratelských předmětů, zkoumat malé části v řemesle, nebo jednoduše zlepšit viditelnost při čtení drobného textu. Lupa 813500 nabízí vynikající optickou kvalitu a je navržena tak, aby byla co nejvíce praktická a uživatelsky přívětivá.

Jednou z hlavních vlastností této zvětšovací lupy je její zvětšení 10x, což umožňuje uživatelům pozorovat detaily na objektech, které by byly pro běžné oko těžko rozpoznatelné. Díky tomu je lupa ideální pro sběratele poštovních známek, mincí, pohlednic a dalších sběratelských předmětů, ale také pro badatele, řemeslníky či kutily.

Průměr lupy 50 mm zajišťuje dostatečně velký zorný úhel, který umožňuje pohodlné sledování objektů bez nutnosti neustále přesouvat lupu. Velký průměr také zajišťuje, že do objektivu proniká více světla, což zlepšuje viditelnost při pozorování.

Tato lupa zvětšovací 10x50 je vyrobena z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a spolehlivost. Navíc její ergonomický design zajišťuje pohodlné držení i při delším používání.

Nenechte si ujít příležitost získat tuto vynikající zvětšovací lupu 813500, která vám umožní pozorovat svět kolem vás s novým zájmem a zvědavostí. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si jasný a detailní pohled na vše, co vás zajímá.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: