Lupa na čtení 5x75 - 813502

 

Lupa na čtení 5x75 - 813502

89 Kč
   
Kód produktu 813502
Kategorie Čtenářské - lupa na čtení
 

Zvětšení: 5 x
Průměr: 75 mm

Tato vysokokvalitní lupa na čtení s pětinásobným zvětšením a průměrem 75 mm představuje ideální volbu pro všechny, kteří si potřebují ulehčit čtení drobných textů, prohlížet si sběratelské předměty nebo sledovat detaily při řemesle či koníčcích. Lupa 813502 je navržena tak, aby byla praktická, uživatelsky přívětivá a poskytovala vynikající optickou kvalitu.

S pětinásobným zvětšením této lupy na čtení je čtení drobných textů, jako jsou lékařské příbalové letáky, složité recepty nebo smlouvy, mnohem snazší. Díky zvětšení mohou uživatelé rozpoznat detaily, které by běžným okem byly obtížně čitelné, což činí tuto lupu ideálním pomocníkem pro seniory, osoby se zrakovým postižením nebo jednoduše pro ty, kteří hledají větší pohodlí při čtení.

Průměr 75 mm zajišťuje velký zorný úhel, který umožňuje pohodlné sledování celé řady textu nebo objektů bez nutnosti neustále posouvat lupu. Velký průměr rovněž zaručuje, že do objektivu vstupuje více světla, což zlepšuje viditelnost při pozorování a čtení.

Lupa na čtení 5x75 je vyrobena z trvanlivých materiálů, které zaručují dlouhodobou spolehlivost a odolnost. Její ergonomický design umožňuje pohodlné držení i při delším používání, což minimalizuje únavu ruky a zvyšuje pohodlí.

Objednejte si tuto skvělou lupu na čtení 5x75 (813502) a užijte si pohodlné čtení drobných textů a zkoumání detailů bez namáhání zraku. Tato lupa je ideální investicí do vašeho pohodlí a zdraví zraku, která vám poskytne mnoho hodin příjemného čtení a pozorování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: